Ganesha Caffe este oaza de liniste unde simtiti nevoia sa va retrageti pentru o atmosfera calda, ambientala si pentru un decor de poveste. Este cea mai buna cafenea din Bucuresti unde timpul si spatiul capata alte dimensiuni.
Fiecare camera respecta un cod cromatic aparte, cu picturi impresionante din lumea indiana, cu vitralii atent lucrate si tavane colorate. Contrastul armonios dintre mobilierul inchis si pernelele multicolore, ofera fiecarui client o experienta unica intr-o atmosfera magica.
Clientii au parte de o experienta gustativa uimitoare, prin gama specifica de ceaiuri orientale precum “Pearl of the Orient”, “Sencha Strawberry Truffle”sau “Ganesha Tea” dar si prin cea mai buna narghilea din capitala Bucuresti.
Cei de la Ganesha Caffe isi uimesc clientii printr-un meniu extrem de diversificat, de la o cafea cu hel, la preparate cu specific oriental.
Preparatele cu specific oriental cu care va puteti delecta la Ganesha Caffe
Printre cele mai preferate preparate se numara cele dintr-un restaurant libanez, deoarece ofera combinatii nelimitate si se diferentiaza prin ierburi, mirodenii si ingrediente proaspete. Bucataria libaneza include uleiul de masline, baclavaua, legumele umplute si o varietate de nuci in combinatie cu ingredientele exotice specifice, cum ar fi menta, oregano, nucsoara sau scortisoara.
Pentru un mic dejun la restaurant libanez Ganesha Caffe, puteti servi un platou care combina humus, moutabal si labne. Humusul este cel mai iubit aperitiv, format din naut, pasta de tahini, ulei de masline si usturoi. Moutabal este o salata de vinete cu tahini si usturoi, iar labne este o crema de iaurt proaspata si delicioasa. Aperitivele libaneze sunt foarte gustoase, sanatoase si ofera o sursa importanta de proteine, pentru a beneficia de energie pe tot parcursul zilei.
La pranzul libanez, clientii Ganesha Caffe se pot delecta cu una din cele doua salate specifice restaurantului libanez: Fatoush, aromata cu sos de rodie si menta sau Tabouleh, cu patrunjel si bulgur, alaturi de o portie de Falafel sau Sambusek cu spanac.
Pentru iubitorii de carne, Ganesha Caffe prepara cel mai bun Arayes cu pui, cascaval si ciuperci, Ras Asfour cu pui, ceapa si sos de rodie, Arayes Kebab, Sharhat muschi de vita cu sos alb si patrunjel sau Bahata Harra cu legume. Explozia de condimente da gust mancarii libaneze si ofera o experienta gustativa de neuitat.
Sa nu uitam de desertul specific libanez oferit de Ganesha Caffe, cum ar fi Mouhalabieh, o crema de lapte aromatizata cu apa de trandafir, fistic si cirese confiate, clasica baclava cu nuca sau specialitatea casei Ganesha, un desert special libanez.
Restaurantul libanez Ganesha ofera clientilor sai o selectie impresionanta de mancaruri cu specific, clasificate pentru fiecare moment al zilei in care sunt servite, intr-o locatie relaxanta si plina de culoare. Atmosfera de exceptie si preparatele cu specific oriental, fac din Ganesha Caffe cea mai buna locatie din Bucuresti.