Despre

Flashnews.ro este un portal de stiri traversat zilnic de cititori interesati de cele mai actuale subiecte. Portalul acopera o paleta vasta de domenii, pentru a va tine conectat cu cele mai fierbinti stiri pe plan local si international.

Portalul isi propune sa corespunda asteptarilor dumneavoastra, furnizandu-va stiri verificate, conform cutumelor jurnalistice deja cunoscute. Flashnews.ro este, fara doar si poate, un site cu si despre actualitate, in care stirile de calitate fuzioneaza optim cu interesele cititorilor.

Spre deosebire de alte portaluri de stiri existente in online, Flashnews.ro isi propune sa sedimenteze interesul cititorilor pentru subiecte de actualitate, pe care le prezinta printr-un filtru obiectiv, cu o atitudine impartiala.

Totul, pentru a facilita accesul la informatii brute, pentru ca cititorii sa conserve din acestea mesajul nefiltrat.

La baza portalului Flashnews.ro se afla o echipa de redactori, editori si jurnalisti cu experienta in industria romaneasca, ce si-au unit fortele pentru a sustine acest proiect online.

Fiecaruia ii este atribuita o sectiune de stiri, in functie de specializarea vizata, pentru ca cititorii nostri sa ia contact cu materiale supusei expertizei.

Dincolo de stiri, pe Flashnews.ro veti interactiona cu opinii ale personalitatilor din Romania, dar si cu studii de caz si statistici de ultima ora.