Emma Roberts – Am blocat-o pe mama mea online din cauza ca are gura mare

Vedeta Scream Queens si American Horror Story a aparut luni in emisiunea lui Jimmy Kimmel si i-a spus  ca si-a blocat propria mama, Kelly Cunningham, online, dupa ce aceasta a dezvaluit din greseala ca Emma asteapta un copil, relateaza Insider.

„Imi pastram sarcina destul de discret, dar din pacate mama mea are Instagram”, i-a spus Emma Roberts lui Jimmy Kimmel. „,mame si Instagram, o combinatie proasta.”

Potrivit Fox News, Emma Roberts a explicat ca mama ei nu detine un computer si s-a bazat pe un telefon flip pana acum aproximativ trei ani, cand Emma i-a cumparat un iPhone, astfel incat sa poata face FaceTime una cu cealalta – o „mare greseala”, asa cum ar spune faimoasa matusa, Julia Roberts a Emmei Roberts, Julia Roberts.

„A fost cel mai rau lucru pe care l-am facut vreodata”, a spus tanara Emma, mentionand ca mama ei a inceput sa interactioneze cu fanii de pe retelele de socializare si, in curand, acest lucru a coplesit-o.

In unele dintre aceste interactiuni, fanii i-au cerut lui Cunningham sa confirme zvonurile conform carora Emma si prietenul sau Garrett Hedlund asteapta un copil – ceea ce Kelly Cunningham a facut cu nerabdare. „A fost un dezastru”, i-a spus Roberts lui Kimmel. „Cand i-am spus …„ Mama, mi-ai dezvaluit sarcina ”, ea spune„ Emma, ​​ai anuntat-o! ” Si am spus: „Nu, nu am facut-o. A fost un tabloid”. Ea spune: „Oh, nu am … asta nu era clar.” Emma a spus ca s-au cam certat asa ca a blocat-o pe mama sa pe Insta. „A fost singura mea arma”, a remarcat ea, desi a deblocat-o pe Kelly Cunningham la scurt timp.