Dimineața, cei mai mulți bucureșteni dau iama la covrigării și patiserii, alegând produsele de panificație în locului unui mic dejun hrănitor și sățios pregătit în propria casă.
În ultimul timp, putem vedea cum covrigăriile și patiseriile au cozi interminabile ca urmare a numărului tot mai crescut de bucureșteni și ilfoveni care aleg produsele de patiserie în locul unui mic dejun preparat în propriul confort. Cei mai mulți dintre aceștia aleg această variantă pentru că dimineața sunt mereu în lipsă de timp, dar și pentru confortul pe care îl aduce acest proces. Nutriționiștii devin din ce în ce mai îngrijorați pe această temă și trag semnale de alarmă, explicând aspectele negative pe care îl are asupra organismului consumul regulat al unor astfel de produse.
Cei mai mulți români deja și-au creat un obicei ca în fiecare dimineață să consume în drum spre muncă un pateu sau un covrig. Din păcate, aceste produse nu oferă organismului mineralele, vitaminele, proteinele necesare pentru a putea funcționa cu un randament de 100% în prima parte a zilei. Există foarte multe restaurante care pun la dispoziția bucureștenilor livrarea micului dejun chiar la birou, dar cum prețul unui singur mic dejun este destul de scăzut și cum în fiecare dimineață trebuie să existe acest proces de comandare, mulți bucureșteni trec indiferenți peste ofertele restaurantelor. Înțelegând problema majoră a bucureștenilor și ilfovenilor, dar și semnalele alarmante trase de către nutriționiști și doctori, câțiva oameni pricepuți au dezvoltat conceptul de mic dejun la birou pentru oamenii mult prea ocupați.
Micdejunlabirou oferă mediului business din București și Ilfov doza de energie zilnică
Antreprenorii Micdejunlabirou au adus la viața un concept îndreptat cu precădere spre mediului de afaceri din București și Ilfov. Ca urmare a statisticilor îngrijorătoare cu privire la consumul scăzut a micului dejun în rândul bucureștenilor, compania Micdejunlabirou le oferă acestor micul dejun chiar la birou. Astfel, în funcție de meniul micului dejun ales de către o companie, Micdejunlabirou aduce dis -de- dimineață preparatele dorite, creând astfel un bufet suedez din care toți angajații pot alege ceea ce doresc să consume.
Având o gamă diversificată de produse, de la legume, pană la cereale, brânzeturi, ceaiuri, fructe, etc. fiecare angajat poate servi la birou micul dejun pe care și-l dorea, dar nu avea suficient timp să și-l prepare.
Foarte mulți patroni au rezonat cu acest concept al companiei Micdejunlabirou și observă o schimbare radicală în cadrul angajaților. Pe lângă faptul că dimineața începe prin socializare și voie bună, fiecare angajat primește o alimentație corespunzătoare și are mai multă energie, deci este mult mai productiv.
Micdejunlabirou, compania într-o evoluție constantă
Micdejunlabirou dorește ca în lunile care vor urma să își mărească numărul de angajați ca urmare a unei cereri care se află într-o continuă creștere. Managerii companiei au observat bucuroși o conștientizare atât din partea patronilor, cât și din parte angajaților asupra importanței pe care trebuie să o acorde acestei mese importante a zilei și observă pe zi ce trece cum munca lor dă roade.
Micdejunlabirou are grijă ca în fiecare zi să se aprovizioneze cu produse proaspete de la furnizori autorizați pentru ca masa de dimineață a clienților să fie una sănătoasă și hrănitoare. Pentru mai multe detalii legate de produse și preparate puteți să vorbiți cu echipa apelând numărul de telefon 0756 821 812 sau trimițând email la adresa office@micdejunlabirou.ro.